top of page

Som una associació sense ànim de lucre que neix de les inquietuds d’un grup de persones sensibilitzades per les famílies que viuen en situació de vulnerabilitat a Barcelona i rodalies, molt a prop de casa nostra, en l’anomenat Quart Món.

 

L’ equip educatiu està format per l'equip de voluntaris, l'educadora social i la directora, així com per la Junta Directiva. 

Els voluntaris son professionals compromesos i responsables que aporten tots els seus coneixements en les diferents temàtiques formatives i aporten seguretat i confiança en els usuaris que atenem, així com el suport indispensable que ofereixen a l’educadora en el dia a dia.

18001827874087372.jpg
Ahir els nostres alumnes de la classe de
WhatsApp Image 2021-10-30 at 20.15.14.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 20.22.02 (3).jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 20.22.02 (6).jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 20.18_edited.jpg

Què opinen els nostres voluntaris...

Maryuri

"Ser voluntària a EQMON m'ha obert portes per créixer i creure en mi com a persona. El volunatariat m’aporta posar en pràctica tot allò rebut i aprendre cada dia més. Com jo dic, com més pedres trobi en el meu camí, més gran construiré el meu castell."

Anastasia

"Fer voluntariat sens dubte marca un abans i un després a la teva vida. Alhora que ajudes altres persones a complir les seves metes creixes i madures tant en l'àmbit personal com professional i desapareixen els límits. Gaudeixo molt compartir la meva experiència i els meus coneixements a l'ofici de la costura i estic completament segura que amb petites accions podem aconseguir grans canvis".

Yassine

"Una de les coses desitjables és que una persona doni alguna cosa valuosa a altres de forma gratuïta, que és “temps”. El temps és el més preuat que posseeix una persona, i que pugui dedicar part del seu temps, esforç o diners com a voluntari esforçar-se pel bé, això és una cosa que indica la seva humanitat i la bondat de la societat."

Mohamed

"El voluntariat amb EQMON em va donar l'oportunitat de combinar allò teòric i pràctic, així com totes les classes pràctiques que dono com a professor voluntari em contribueixen al desenvolupament de les meves habilitats. Per això estic molt feliç amb aquesta experiència i m'agradaria agrair a EQMON i sobretot a la Núria i l’Andrea que em van donar aquesta oportunitat i també a tots els professors que m'ajuden, moltes gràcies 💐"

Diana

“És una experiència enriquidora, i una gran oportunitat de transmetre coneixements i alhora ampliar els meus compartint amb diferents cultures.🍁”

Domènec

“Des del primer moment que vaig començar com a voluntari en el taller de cuina de EQMON vaig tenir la sensació que rebia més que donava. El poder fer una petitíssima cosa per persones a les que la vida ha posat en circumstàncies difícils em fa ser millor persona i valorar enormement a totes les iniciatives de persones del tercer sector que treballen i lluiten per un món més equitatiu, més inclusiu, mès just”

Adriana

Ser voluntària d'EQMON és una experiència en la meva vida molt satisfactòria, amb el compromís solidari d'ajudar els altres, sense límit de fronteres, em permet posar a prova les meves capacitats com a tallerista de neteja, la meva experiència laboral i sobretot la col·laboració amb la associació.

Karina

"Ser voluntària és una oportunitat que em permet conèixer i relacionar-me amb persones d'altres països, alhora que és una tasca molt enriquidora per a mi que em permet compartir els meus coneixements amb els meus alumnes de costura amb l'objectiu d'assolir la integració social i laboralment"

bottom of page