top of page

QUÈ FEM?

Objectius, valors...

MISSIÓ

FORMAR a persones adultes en situació de vulnerabilitat en 3 temàtiques concretes com a punt de partida per a futurs itineraris d'inserció.  

FOMENTAR l’autonomia de les famílies a través de la formació per donar-los l’oportunitat de millorar les seves competències transversals i per a facilitar la recerca de feina. 

COM HO FEM?

Realitzem l’inici a un procés d’inserció sociolaboral a partir d’una oferta formativa en tres temàtiques pràctiques: NETEJA, COSTURA I CUINA  i un acompanyament individualitzat als participants.

Són grups reduïts, amb un màxim de 10 places per cada itinerari. Hi ha la possibilitat de fer els tres itineraris i els cursos són trimestrals d’entre 35 i 75 hores lectives segons itinerari escollit. Les classes es realitzen de dilluns a dijous de 10 a 13 hores. S’inicia la primera setmana d’octubre i finalitza a finals de juny.

Acompanyem als participants en la recerca de feina, elaboració de currículums i derivacions a altres formacions amb la col·laboració dels professionals d'altres entitats. 

Oferim un espai de guarda per fer possible la conciliació familiar alhora que els participants realitzen la formació.

donate

Treballem en xarxa, els participants són derivats pels serveis socials de l’Ajuntament de Barcelona, Càritas, i d’altres entitats del sector d'inserció sociolaboral, on atenen persones amb el mateix perfil.

 Aquests, mostren el seu interès a formar-se i inserir-se laboralment i en moltes ocasions no poden accedir a formacions reglades per diversos motius: l’idioma, els estudis, situació legal i el cost econòmic d’altres formacions.

Pràctiques en empreses: Per tal de consolidar els aprenentatges es realitzen pràctiques (80 h) en empreses del sector de la neteja i de la sanitat, pel que fa a les formacions de cuina i neteja. En el cas de costura, els productes realitzats es venen a botigues, mercats socials i a particulars que vulguin obtenir els nostres productes fets a mà.

bottom of page